Categorieën 

 

Contactgrill kopen ? de expert van Nederland & België.

Contactgrills spelen een essentiële rol in de keuken, voor het ontbijt, de lunch of het diner. Bij vele gerechten komt de contactgrill van toepassing. De contactgrillen zijn verkrijgbaar in drie maten: één voor individuele porties, de Panini contactgrill welke perfect is voor tosti's, en een dubbele contactgrill voor veelzijdigheid. Elke contactgrill is voorzien van robuuste gietijzeren platen en heeft een thermostatisch geregelde temperatuurbereik. Merken van contactgrills: Diamond, Caterchef, Lincat, RollerGrill, GmG, Unox en Buffalo. Meer informatie over de werking van contactgrillen en heerlijke gerechten vindt u hier.

Bij een moderne keuken hoort tegenwoordig heel wat keuken apparatuur. Met slechts een fornuis en een oven ben je er niet meer. Daar horen nog heel wat andere apparaten bij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactgrill. In steeds meer recepten wordt gebruik gemaakt van een contactgrill om iets te verwarmen of te verhitten. In uw professionele keuken kunt u een contactgrill dan ook niet missen. Op Contactgrill.nl vindt u vele soorten contactgrills, of u nu op zoek bent naar een klein apparaat voor wat simpele tosti's, of naar een grote om echte maaltijden op te bereiden, u vindt vast wat u zoekt in deze uitgebreide webshop.

Ruim assortiment contactgrills
De keuze aan contactgrills is ontzettend groot, ze zijn er in allerlei soorten en maten en ze hebben allemaal verschillende functies. Om na te gaan wat voor contactgrill bij uw keuken zou passen, is het zaak eerst te bedenken wat u er eigenlijk mee wilt en wat de capaciteit van uw horecazaak is. Daarnaast is het ook goed om te bedenken wat u maximaal wilt uitgeven aan een grill. Wanneer u dit eenmaal weet, kunt u gemakkelijk een evenwichtige keuze maken.


De platen van de contactgrill
Bij het aanschaffen van een contactgrill kunt u kiezen voor geribbelde platen, of platen zonder patroon, denk hier goed over na bij de aanschaf. Een ribbel kan erg ambachtelijk staan in uw product, maar misschien geeft u de voordeel aan vlakke platen, het is maar net wat u wilt uitstralen. Vlakke platen bieden het voordeel dat u ook omeletten kunt bakken op de onderste plaat, zo krijgt de contactgrill een dubbele functie. Kies voor extra gemak en hoogwaardigheid voor een grill met keramische platen. De grillplaten zijn in de meeste gevallen afneembaar waardoor u deze goed kunt reinigen. Contactgrill.nl biedt daarnaast de mogelijkheid om bij de contactgrill die u bestelt speciale grill borstels mee te bestellen. Dit zijn borstels die het materiaal van de platen niet beschadigen maar deze wel op een snelle manier volledig reinigen.


De voordelen van een contactgrill 
U kunt bijvoorbeeld voor een duogrill kiezen. Deze heeft een grote onderplaat, maar aan de bovenkant twee platen die u afzonderlijk van elkaar naar boven en beneden kunt bewegen. Hierdoor kunt u meerdere producten tegelijkertijd grillen, wat een voordeel kan zijn. De verschillende bovenplaten zijn ook afzonderlijk van elkaar in te stellen. Dit betekent dat u de temperaturen van elkaar kunt laten verschillen. De grills hebben een korte opwarmtijd, wat betekent dat u snel uw gerecht kunt bereiden en deze binnen een kort tijdsbestek kunt uitleven aan uw gasten. Met de thermostaat die op de grill zit kunt u zelf de temperatuur bepalen, dit kan bij sommige modellen wel tot 300 graden, ideaal om vleesproducten die u lekker mals wilt houden snel te grillen.


Bekijk de grills op de webshop Contactgrill.nl en zie wat er allemaal te koop is op dit gebied. Het assortiment is groot en uitgebreid. We bieden van verschillende merken allerlei soorten contactgrills aan in verschillende prijsklasses. Geef ook uw restaurant net dat beetje meer door een contactgrill aan te schaffen en te profiteren van het gemak van zo'n grill. Ze zijn makkelijk in gebruik en het werkt hygienisch, de meeste contactgrills beschikken over een vetopvangbakje, zodat uw aanrechtblad schoon blijft. Verwarm in een mum van tijd heerlijke panini's, bak uw steaks precies zoals uw gasten dat willen of grill hamburgers zo dat ze lekker sappig blijven op een contactgrill. Verrijk uw horecazaak door een contactgrill aan te schaffen en sta verstelt van wat u er allemaal mee kunt en van hoe gebruiksvriendelijk de grill in gebruik is.